K prodeji bytová jednotka 2+1 46 m2 v družstevním vlastnictví, Karla Marxe 734, Most.

Evidenční číslo: MR12979
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Most
Cena: 1 249 000Kč
1 249 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme útulnou bytovou jednotku s dispozicí 2+1, která se rozkládá na ploše 46 m. Byt se nachází v družstevním vlastnictví a jeho adresa je Karla Marxe 734, Most. Tento byt je umístěn v přízemí budovy, což může být velkou výhodou pro ty, kteří upřednostňují snadný přístup bez nutnosti vystupování do vyšších pater. Jedním z hlavních benefitů této jednotky je velká zasklená lodžie, která poskytuje nejen krásný výhled, ale také možnost využití jako další obytný prostor, například pro relaxaci nebo pěstování květin.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí, což znamená, že základní prvky jako podlahy, okna a kuchyňská linka byly modernizovány. To dává novému majiteli možnost okamžitého nastěhování bez nutnosti rozsáhlých úprav. Budova, ve které se byt nachází, je po kompletní revitalizaci. To zahrnuje například zateplení fasády, nové stoupačky, opravenou střechu a modernizované společné prostory. Tím se výrazně zvyšuje komfort bydlení a také energetická efektivita celého objektu.
K bytu náleží také jedna sklepní koje, což je ideální prostor pro uložení sezónních věcí, sportovního vybavení nebo jiných předmětů, které potřebujete mít mimo obytný prostor. Takový úložný prostor je v bytových domech velkou výhodou a přispívá k pohodlí obyvatel.

Pro lepší představu o dispozici a stavu bytu je v inzerci zahrnuta také 3D virtuální prohlídka. Tato moderní technologie vám umožní projít si celý byt z pohodlí vašeho domova a získat tak jasnou představu o uspořádání jednotlivých místností. Doporučuji se na tuto prohlídku podívat na počítači nebo tabletu, kde je zobrazení detailnější a přehlednější.

Náklady na bydlení jsou velmi příznivé. Pro jednu osobu činí měsíční náklady 3.658,- Kč. Tato částka zahrnuje poplatky za správu domu, vytápění, vodu a další společné služby. Elektřinu a internet si nový majitel nastaví dle své vlastní spotřeby a preferencí, což umožňuje flexibilitu a kontrolu nad těmito výdaji.

Lokalita, ve které se byt nachází, je velmi klidná a žádaná. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, školy, školky, zdravotnická zařízení a možnosti kulturního vyžití. Díky tomu je tato lokalita ideální pro rodiny s dětmi, seniory, ale i mladé páry hledající komfortní bydlení v dobře dostupném místě.

Celkově se jedná o velmi atraktivní nabídku, která kombinuje pohodlné bydlení s výhodnou polohou a příznivými náklady. Pokud hledáte nový domov v Mostě, tento byt by mohl být právě tím pravým pro vás. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo sjednání osobní prohlídky. Jsem tu pro vás a rád vám pomůžu s veškerými dotazy či detaily.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Panelová
Adresa: Most
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 2m2
Plocha lodžie: 6m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 1. podlaží
Počet PP: 7
Typ objektu: 1. podlaží

Vybavení objektu

Výtah, Lodžie, Sklep, Bezbariérový přístup

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Telekomunikace:

Internet, Kabelová televize

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?