K prodeji útulný rodinný dům v žádané lokalitě Lom, Ústecký kraj

Evidenční číslo: MR13019
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Karla Hynka Máchy, Lom, Most
Cena: 3 699 000Kč
3 699 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Máme pro vás jedinečnou nabídku, která se jen tak nevidí! Nabízíme k prodeji rodinný dům o užitné ploše 260 m, který se nachází v klidné a žádané lokalitě na adrese Karla Hynka Máchy 480/4, 435 11 Lom, Ústecký kraj. Tento dům má vše, co byste od rodinného bydlení mohli očekávat.

Dům je ve fázi vnitřní rekonstrukce, která vám umožní dokončit interiér podle vlastních představ a potřeb. Na pozemku se nachází studna s rozměry cca 1 m šířka a 4 m hloubka, což je skvělý bonus pro zalévání zahrady nebo jiné využití. Technický stav objektu je velmi dobrý, střecha je 10 let starý hliníkový plech s vnitřní izolací (půr pěna) a okna jsou 4 roky stará euro okna Vekra. Dům byl postaven v roce 1922.

Dům se prodává včetně stavebního materiálu, který je k vidění ve 3D virtuální prohlídce. Dispozice domu je následující: ve sklepě najdete tři místnosti, v 1. nadzemním podlaží (NP) se nachází obývací pokoj, kuchyně, vstupní chodba, koupelna s WC, samostatné WC, předsíň a wellness místnost. Ve 2. NP jsou čtyři pokoje a koupelna. Dům má garáž o ploše 28 m a celková plocha pozemku je 817 m.

Dům je naskenován 3D virtuální prohlídkou, kterou doporučujeme zhlédnout na tabletu nebo PC, abyste měli co nejlepší představu o jeho dispozici a aktuálním stavu. Tento rodinný dům se nachází ve velmi klidné a žádané lokalitě. Oceníte zde nejen klid a soukromí, ale i snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti v nedalekém okolí.

Pokud hledáte domov, který si můžete přizpůsobit svým představám a potřebám, pak je tento dům právě pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky. Těším se na vás!



Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Karla Hynka Máchy, Lom, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 163m2
Plocha zahrady: 654m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: D - méně úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada, Garáž, Sklep, Parkování

Inženýrské sítě

Voda, pitná, 230V, 400V, Internet, Telefon, Kanalizace, Studna

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Kabelová televize, Internet

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?