K pronájmu bytová jednotka 3+1 67 m2, Jana Opletala 1634, Most

Evidenční číslo: MR13286
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Jana Opletala, Most
Cena: 14 500Kč/měs
14 500Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

K pronájmu je prostorný byt 3+1, o celkové ploše 67 m, situovaný v 7. patře budovy s výtahem na adrese Jana Opletala 1634, Most. Byt je po částečné rekonstrukci a je částečně vybaven.

V bytě se nachází chodba se dvěma šatními skříněmi, botník a komoda. Druhá chodba je vybavena vestavěnými skříněmi pro další úložný prostor. K dispozici je pračka. Koupelna je vybavena vanou a WC. Obývací pokoj obsahuje sedací soupravu, křeslo, menší konferenční stolek, jídelní stůl a židle, TV stolek včetně televize. Kuchyně je moderně zařízena novou lednicí a plynovým sporákem.

Podmínky pronájmu zahrnují úhradu nájemného ve výši 14.500 Kč měsíčně. Za každou další osobu je účtováno 800 Kč. Při podpisu smlouvy je nutné složit vratnou kauci ve výši 30.600 Kč a provizi. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemníka, který si zálohy nastaví dle své spotřeby.

Byt je určen pro slušné a pracující osoby, s preferencí pro páry bez dětí a nekuřáky. Domácí mazlíček je povolen pouze po souhlasu majitele, s příplatkem 1.500 Kč měsíčně. Není možné využívat příspěvky na bydlení.

Byt se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, což zajišťuje pohodlné a příjemné bydlení.



Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Panelová
Adresa: Jana Opletala, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 7. podlaží
Počet NP: 12
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Výtah

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Máte otázku?

Kde inzerujeme?