Evidenční číslo: MR13103
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Ruská, Horní Litvínov, Litvínov, Most
Cena: 4 900 000Kč
4 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Máte jedinečnou možnost stát se vlastníkem unikátního rodinného domu o rozloze 160 m, nacházejícího se na pozemku o velikosti 2870 m. Tento dům v samotném centru města Litvínov je nejen žádanou lokalitou, ale také vynikající investiční příležitostí.

Dům byl postaven v roce 1928 a je připraven na kompletní rekonstrukci. Nabízí potenciál vytvořit čtyři samostatné bytové jednotky, což může být atraktivní pro investory hledající nemovitosti k pronájmu. Navíc, v horní části pozemku je možnost postavit další rodinný dům, čímž se zvyšuje jeho hodnota a investiční potenciál.
Kromě hlavní budovy jsou na pozemku k dispozici další menší stavby a praktická garáž. Dům je již napojen na elektřinu a pitnou vodu, s možností připojení odpadu na veřejnou kanalizaci.

Pro vaši lepší představu o nemovitosti jsme připravili moderní 3D virtuální prohlídku, kterou si můžete prohlédnout z pohodlí domova. Doporučujeme prohlížet na počítači nebo tabletu pro detailní a přehledné zobrazení.

Jedná se o velmi žádanou lokalitu s potenciálem pro výhodnou investici. Cena je k jednání a při seriózním přístupu je dohoda jistá. Nechte se uchvátit touto skvělou nabídkou a kontaktujte nás pro více informací nebo si rovnou domluvte prohlídku.
.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Ruská, Horní Litvínov, Litvínov, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 160m2
Plocha zahrady: 2628m2

Počty místností, umístění

Počet garáží: 1
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Odpad, kanalizace:

Septik

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?